Binnen 24 UUR zoveel mogelijk GELD VERDIENEN 💸 – Challenge

Download Vinted:
In deze video ga ik een challenge aan. Ik probeer om zoveel mogelijk GELD te verdienen binnen 24 UUR. Ik mag géén baantje voor een dag nemen, dus moet andere manieren verzinnen. Zo doe ik klusjes en verkoop ik oude kleding op Vinted. Vergeet niet te abonneren op mijn kanaal! 💛

Deze video bevat een samenwerking met Vinted.

Koop hier Bokado merchandise:

SOCIAL MEDIA:

Mijn SIMS kanaal:

OVER MIJ:

Hey! Mijn naam is Bo en ik woon in Nederland! Op dit kanaal maak ik 3 keer per week video's over alles wat ik leuk vind. Dus ben jij geïnteresseerd in meer video's van mij, vergeet dan zeker niet te abonneren!

Hopelijk vond je deze video leuk en als je het leuk vond, vergeet dan geen duimpje omhoog te doen en te abonneren!

(Business) Contact: contact [at] bokado [dot] co

xx Bokado

#TeamBokado